Lees hier wat anderen ervan vonden.
Wil je graag zelf laten weten wat jij ervan vond? Dat kan via Google.

  5 star review  Hoi Els, Ik ken je al langer dan dat je u praktijk ESSE had. Ik wist dus ook hier al enkele dingen van en omwille van mijn gezondheid ; rug, nek,hielspoor.. wou ik het ook eens proberen. Je hebt me dan ook voor deze klachten behandeld en ik mag met trots zeggen dat je me super goed hebt geholpen!!! Zo stel ik de operatie voor mijn hielspoor al 2jaar uit 🙂 . Ook stel je me gerust tijdens de behandeling en vertel je ook steeds wat je gaat doen. De behandeling is niet altijd pijnloos en soms hou je er ook blauwe plekken aan over. Maar wat zijn de blauwe plekken waard als de behandeling helpt, voor mij veel! tijdens de behandeling kan er ook gebabbeld worden en af en toe gelachen , dit is het fijne er dan ook aan dat dit kan en mag!! Zo ben ik dan ook blij dat ik me in je praktijk ESSE heb kunnen ontvangen!! Doe zo zeker verder met het gene dat je nu doet , je bent gewoon een super en eerlijk persoon!!! Groetjes Vicky

  thumb vicky van endert
  13 november 2019

  4 star review  Na mijn diagnose fibromyalgie ging ik 3x per week naar de kinesist om oefeningen te doen en mijn spieren los te masseren. In het begin deed dat goed, maar na 10 jaar ging ik nog ‘omdat het verwacht werd’, maar had ik er geen profijt meer bij. Toen ben ik bij Els terecht gekomen. Zij sprak over de dieptemassages die zij gaf en ik besloot dit te proberen. Nu zijn we bijna 3 jaar verder en ga ik om de 6 á 8 weken naar haar en heb voor de rest niks meer nodig. Zálig. De behandeling is vaak erg pijnlijk, maar als je ziet hoeveel ik kan daarna, zie ik graag een uurtje om de zoveel af. Els, je bent super goed bezig. Dank je wel.

  thumb Roel Stelten
  26 september 2019

  5 star review  Ik heb al meerdere dieptemassages gehad van Els owv rugklachten. Ze laat je heel erg op je gemak voelen en legt goed uit wat ze doet. Ze neemt haar tijd en weet precies welke spieren ze moet behandelen. Achteraf heb ik er altijd deugd van! Het is zeker de moeite waard.

  thumb Bieke Van Genechten
  24 september 2019

  5 star review  Super lieve, enthousiaste en gediplomeerde logopediste! Zet zich voor meer dan 100% in voor uw kind.

  thumb Jessica Cools
  30 oktober 2020

  5 star review  Zat vast met mijn schouders en nek door verbouwingswerken. De dieptemassage heeft me zéér goed geholpen, absolute aanrader!

  thumb Dirk Schuermans
  24 september 2019

  5 star review  Ik leerde Els kennen als een lieve en aangename persoonlijkheid tijdens de yogales. ik kwam van haar te weten dat zij ook voetreflexelogie en dieptemassages doet. Aangezien ik zelf chronisch pijnpatient ben door spondolyarthristis, al jong een heupprothese kreeg én daarbij nog eens midden in een rouwproces zat, had ik echt de behoefte om een dieptemassage te laten doen. Ik gaf me over aan mijn gevoel om bij haar langs te gaan met maar één gedacht: “Laat maar gebeuren…we zien wel of het helpt.” Ik kwam binnen in een nieuwe, mooie én rustgevende ruimte en Els ging na het intakegesprek op haar eigen rustige manier professioneel aan de slag. Els werkt echt op de pijnpunten en gaat hierbij erg diep zodat je even nog meer pijn hebt. Maar deze pijn trekt op de één of andere manier na een tijdje weg. Hierdoor ontstaat toch een gevoel van ontspanning én de wetenschap van “Het is goed, doe maar door Els…het mag pijn doen want daarna voel ik me eindelijk beter”. Ook vastgevroren gevoelens kwamen los waardoor ik na jaren van zwijgen eindelijk begon te praten én te huilen. Want dit mag ook bij Els…gewoon jezelf zijn! Dankjewel Els voor de mooie én pijnlijke momenten die ik bij jou al mocht doorbrengen…wordt vervolgd!!!

  thumb Liesbet Wels
  28 september 2019