De Inner-Force voetmassage is een combinatie van ontspanning en zelfreflectie. Voor deze behandeling reken je ruim 2u!

Tijdens een kort gesprekje voor de voetmassage pols ik naar jouw reden om deze afspraak te boeken. Daarna mag je plaatsnemen in de ligstoel en mag je ongeveer een uurtje genieten van rust en ontspanning tijdens de voetmassage via de reflexpunten. Na deze massage staan we stil bij wat jouw voeten mij vertelden en welke betekenis dit zou kunnen hebben in jouw leven op dit moment. Aan de hand van krachtige vragen ga je op introspectie om de signalen van je lichaam te leren begrijpen. Ik maak notities die jij mee naar huis krijgt zodat je ook thuis alles nog eens kan lezen en herlezen zodat je verder kan groeien naar de beste versie van jezelf.

De Inner-Force voetmassage is voor open-minded volwassenen die vastgelopen zijn en met behulp van zelfreflectie de beste versie van zichzelf willen worden. Deze volwassenen beseffen dat gedachten een immense kracht hebben en dat ZIJZELF de enige zijn die voor hun mooiste leven kunnen zorgen. Ben jij klaar om uit die slachtofferrol te stappen? Klaar om ten volle te beseffen welke gedachten jouw leven beheersen en hoe je deze kan ombuigen? Wil jij de sleutel omdraaien en ontdekken wat je lichaam je vertelt zodat je ermee aan de slag kan? Dan is deze Inner-Force voetmassage zeker iets voor jou!

✔️ je voelt je futloos, vermoeid, moedeloos, verdrietig, angstig, … en wil daarmee aan de slag

✔️ je weet je even geen raad meer en krijgt er in je eentje geen helderheid over

✔️ je staat op een wachtlijst bij de psycholoog/psychiater en wil alvast iets ondernemen

✔️ je kent de kracht van gedachten en wil deze in jouw voordeel laten werken

✔️ je voelt dat het op deze manier niet meer verder kan en je kan jezelf tot actie aanmanen

Je krijgt een blad vol vragen en overpeinzingen mee naar huis.

Het is zeker niet de bedoeling dat je deze behandeling wekelijks gaat plannen. Ik wil jou in beweging zetten via de voetmassage en je op een andere manier laten kijken en voelen. Ons lichaam vertelt ons zoveel en wij doen er zo weinig mee. Bewustwording is de allereerste stap in het proces en vanaf dan is het met kleine stapjes voorwaarts.
De Inner-Force voetmassage kan met andere behandelingen bij Praktijk ESSE of therapieën elders gecombineerd worden wanneer je gedurende een bepaalde periode net iets meer nood hebt aan ondersteuning.

Geef jezelf de tijd om de Inner-Force voetmassage zijn werk te laten doen en ga aan de slag met de beweging die deze met zich meebrengt.
Geef jezelf de tijd om met de vragen en opmerkingen aan de slag te gaan.
Geef jezelf de tijd om de oefeningen en tools onder de knie te krijgen.
Geef jezelf de tijd om mildheid ten aanzien van jezelf te creëren.
En geef jezelf de tijd om te groeien. Eerst plant je zaadjes die pas na een hele tijd geoogst kunnen worden.

Een Inner-Force voetmassage kan een noodzakelijke (para)medische behandeling nooit vervangen!

You cannot copy content from this website.