Krachtsverbondenheid

Het succes van een geslaagde begeleiding bij Praktijk ESSE is een gedeelde verantwoordelijkheid. Ik gebruik mijn kracht en sterktes om jou zo goed mogelijk te begeleiden, maar ... Hoe hard ik ook mijn best doe om je hulpvraag zo goed mogelijk te beantwoorden, ik zal nooit in jouw plaats een mooie balans tussen lichaam en geest kunnen creëren. Dat stuk van het pad blijft jouw verantwoordelijkheid. Het resultaat van de behandelingen is altijd van meerdere factoren afhankelijk dan enkel mijn inspanningen en expertise.

Maatregelen m.b.t. het Coronavirus

We zijn nog steeds niet helemaal verlost van het Coronavirus. De maatregelen voor mijn praktijk blijven onveranderd. Daarom zou ik willen vragen aan iedereen die naar de praktijk komt om onderstaande maatregelen in acht te nemen:

  1. een chirurgisch mondmasker is nog steeds verplicht
  2. kom stipt op tijd en niet veel vroeger dan je uur van afspraak
  3. wacht buiten totdat ik je kom halen
  4. het ontsmetten van de handen gebeurt ALTIJD bij het binnenkomen, ook al deed je deed thuis of in de auto. Dit kan aan de wasbak bij het toilet met water en zeep of met de beschikbare handgel.
  5. raak zo weinig mogelijk dingen aan en bewaar de nodige afstand

Ben je in contact geweest met een besmet persoon? Voel je je niet goed? Of heb je symptomen als hoesten, niezen, keelpijn, kortademigheid, pijn op de borst, koorts?
Annuleer je afspraak, contacteer je arts en zorg goed voor jezelf.

Als levensbegeleider is het mijn taak om iedereen die "vastzit" in zijn leven opnieuw in beweging te brengen. Ik ben het volledig met je eens dat er aangenamere omstandigheden zijn om een massage te ontvangen (én te geven) dan met een mondmasker aan. Ik bescherm hiermee jou als cliënt, dan is het toch niet zo gek dat jij mij die bescherming ook geeft. Enkel op deze manier kan mijn praktijk open blijven en kan ik jullie de beste zorgen blijven aanreiken. Zo kan jij weer met minder pijnen en een mentale boost verder bewegen in je leven.

Betalingen

Betalingen gebeuren bij voorkeur contant op het einde van iedere consultatie. Er is geen terminal voor betaalkaarten aanwezig in de praktijk. Mobiele betalingen via de bancontact-app zijn wel mogelijk.

Annulaties

Afspraken dienen minimaal 24u op voorhand telefonisch (persoonlijk, via voicemail of sms) of via e-mail geannuleerd te worden, met duidelijke vermelding van de naam van de cliënt, de datum en het uur van de afspraak.

Voor laattijdig geannuleerde afspraken (= minder dan 24u op voorhand) kan een compensatie van 40 euro gevraagd worden.  Indien u zonder verwittiging niet komt opdagen op een afspraak, wordt het volledige consultatiebedrag  in rekening gebracht.

Bij ziekte dient u voor 8u30 via sms of mail te verwittigen dat u niet aanwezig zal zijn op uw afspraak.

Om een optimale dienstverlening te garanderen voor alle cliënten, ben ik genoodzaakt deze strenge regels strikt toe te passen.

Vragen of opmerkingen?

Via de telefoon en/of andere communicatiekanalen zullen er geen adviezen of lange gesprekken gevoerd worden.

Indien je opmerkingen of vragen hebt in verband met je behandeling en je telefonische oproep niet beantwoord kan worden omwille van consultaties, mail dan naar
info@es-se.be of massages.praktijk.esse@gmail.com.