Krachtsverbondenheid

Het succes van een geslaagde begeleiding bij Praktijk ESSE is een gedeelde verantwoordelijkheid. Ik gebruik mijn kracht en sterktes om jou zo goed mogelijk te begeleiden, maar ... Hoe hard ik ook mijn best doe om je hulpvraag zo goed mogelijk te beantwoorden, ik zal nooit in jouw plaats een mooie balans tussen lichaam en geest kunnen creëren. Dat stuk van het pad blijft jouw verantwoordelijkheid. Het resultaat van de behandelingen is altijd van meerdere factoren afhankelijk dan enkel mijn inspanningen en expertise.

Betalingen

Betalingen gebeuren bij voorkeur contant op het einde van iedere consultatie. Er is geen terminal voor betaalkaarten aanwezig in de praktijk. Mobiele betalingen via de bancontact-app zijn wel mogelijk.

Annulaties

Afspraken dienen minimaal 24u op voorhand telefonisch (persoonlijk, via voicemail of sms) of via e-mail geannuleerd te worden, met duidelijke vermelding van de naam van de cliënt, de datum en het uur van de afspraak.

Voor laattijdig geannuleerde afspraken (= minder dan 24u op voorhand) kan een compensatie van 50 euro gevraagd worden.  Indien u zonder verwittiging niet komt opdagen op een afspraak, wordt het volledige consultatiebedrag  in rekening gebracht.

Om een optimale dienstverlening te garanderen voor alle cliënten, ben ik genoodzaakt deze strenge regels strikt toe te passen.

Vragen of opmerkingen?

Via de telefoon en/of andere communicatiekanalen zullen er geen adviezen of lange gesprekken gevoerd worden.

Indien je opmerkingen of vragen hebt in verband met je behandeling en je telefonische oproep niet beantwoord kan worden omwille van consultaties, mail dan naar
info@es-se.be of massages.praktijk.esse@gmail.com.

You cannot copy content from this website.